Skräddarsydd & KOMPETENT behandling

För Din Hälsa

Välkommen till Kupolen

Välkommen till Kupolen i Klippan, en plats där hälsa och välbefinnande är i fokus. Hos oss upptäcker du ett brett spektrum av behandlingstyper, alla bekvämt samlade under ett tak för att erbjuda en kompetent vårdupplevelse. Vårt team består av kvalificerade fysioterapeuter, erfarna massörer och skickliga kiropraktorer som samarbetar för att säkerställa ditt totala välmående.

Våra fysioterapeuter är inte bara välutbildade inom sina grundområden, utan har också vidareutbildning inom Ortopedisk Manuell Terapi (OMT) och idrottsmedicin. Denna expertis gör oss exceptionellt kapabla att hantera idrottsrelaterade skador, ett av våra specialområden. Genom att kombinera avancerad kunskap med praktisk erfarenhet, anpassar vi våra fysioterapibehandlingar för att effektivt adressera och rehabilitera olika typer av skador och besvär.

Fysioterapi är en avgörande komponent i hälsobehandling. Den spelar en viktig roll i att förebygga och behandla en rad olika tillstånd, från sportrelaterade skador till kroniska smärttillstånd. Genom individuellt anpassade övningar, manuell terapi, och rådgivning om livsstilsförändringar, hjälper våra fysioterapeuter patienter att återfå och bibehålla sin fysiska funktionsförmåga och rörlighet.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra fysioterapitjänster inom ramen för Region Skånes högkostnadsskydd, vilket gör våra behandlingar tillgängliga och överkomliga för alla. Dessutom är det inte nödvändigt med en läkarremiss för att boka ett besök hos oss. Vi välkomnar alla som söker professionell vård för att förbättra sin hälsa och sitt välbefinnande, oavsett bakgrund eller behov.

Nyheter