Kupolen Friskvårdscenter

Samlad kompetens under ett tak

Välkommen till Kupolen Friskvårdscenter, en ledande inrättning inom fysioterapi och rehabilitering. Sedan grunden hösten 1998, startad av Jan Nilsson och Lillie Bjarnvik, har vi snabbt blivit en integrerad del av vårdgemenskapen inom Nordvästra Skånes sjukvårdsdistrikt. Vår tillväxt tog en viktig vändning år 2000 med anslutningen av fysioterapeuten Billy Nilsson, som två år senare blev en av de stolta delägarna i vårt företag.

Hos Kupolen har vi alltid siktat på att samla så bred kompetens som möjligt inom fysioterapi. Detta för att inte bara tillgodose de varierande behandlingsbehoven hos våra patienter, utan även för att leva upp till de höga standarderna som ställs genom vårt vårdavtal med Nordvästra Skånes sjukvårdsdistrikt (NVS). 

Vårt team består av en rad fysioterapeuter och specialister, var och en med sin unika expertis, från ortopedisk rehabilitering till och idrottsmedicin.

Under Kupolens tak finner du en mångfald av fysioterapeutiska specialkunskaper. Vårt mål är att erbjuda individanpassade behandlingsplaner som inte bara fokuserar på symptomlindring, utan även strävar efter att främja långsiktig hälsa och välbefinnande. Vi erbjuder en helhetsinriktad vårdupplevelse, där varje patients unika behov och mål står i centrum. 

Höjdpunkter

1998.

Kupolen startas i Klippans Kommun av Jan Nilsson & Lillie Bjarnvik.

2000.

Billy Nilsson går in som delägare i bolaget och säkrar tillväxten av bolaget.

2011.

"Ekströms vapenaffär" köps upp och totalrenoveras för att passa verksamheten.

2012.

Kupolen utnämns till det prestigefyllda priset "Årets Företagare" i Klippans Kommun.

Vår Personal

Jan Nilsson

Leg. Fysioterapeut

Billy Nilsson

Leg. Fysioterapeut

Gabriel Giselsson

Leg. Fysioterapeut

Tony Mahr

Leg. Fysioterapeut

Annette Nilsson

Leg. Fysioterapeut

Ann-Sofie Karlsson

Leg. Fysioterapeut

Christian Segerfalk

Kiropraktor

Emma Johansson

Massör & Personlig Tränare

Ida Lundahl

Content Creater & Receptionist

Pia Hjälte

Receptionist

Karin Mellbris

Receptionist