Publicerat: 2024-01-17

Äntligen är det här!

Efter hårt arbete kan vi äntligen presentera vårt nya system för gruppträningar!
Med det nya systemet kommer en mobilapp som förenklar både bokning och avbokning av passen. Vi vet att ni är många som önskat ett bättre, enklare och smidigare system och vi hoppas detta möter era förväntningar och behov. 

Vi har skickat ut inlogg till alla medlemmar som någon gång under 2023 deltagit på våra gruppass. Vi vill dock förtydliga att alla våra gruppträningar ingår i våra gymkort, så har du inget inlogg men önskar få det så kan bara höra av dig till oss på info@kupolen.se så ordnar vi det. 

Första gången du loggar in behöver du välja ett lösenord. Om du behöver återställa ditt lösenord kan du klicka ”Glömt lösenord” så får du en ny länk till din mejladress.

Här nedan kan du läsa hur du gör för att boka in pass. 

Boka via hemsidan

Klicka in dig på vår hemsida under fliken ”Gruppträningar”, du har även möjlighet att gå direkt till den sidan på startsidan längst ner på sidan finns en knapp ”Boka Pass” som tar dig direkt dit. 

  1. Bläddra ner tills du ser gruppschemat på sidan. Här kan du bläddra mellan veckorna för att se våra olika pass och vilken tid dem är.
  2. Välj det pass du vill boka och klicka ”Logga in” och ange dina uppgifter. Du kommer därefter omdirigeras tillbaka till sidan där du klickar på knappen ”Boka Pass”.
  3. När du bokat passet får du en bekräftelse på mejl. Härifrån kan du även avboka passet om du inte har möjlighet att komma. 

Boka via appen

Börja med att ladda hem vår app. Den finns för både iPhone och Android. Appen heter ”Bokamera”, sök efter den i din appstore eller använd läkarna nedan. 

  1. När du laddat hem appen ombeds du logga in. Här anger du din mejladress och det lösenord du valde för ditt konto.
  2. Eftersom appen inte är skapad enbart för Kupolen behöver du söka upp vår anläggning första gången du använder appen. Klicka i rutan ”Sök företag” och skriv ”Kupolen Friskvårdscenter”.
  3. Klicka in dig på Kupolen. Högst upp till höger finns ett hjärta, markera detta för att göra Kupolen till din favorit. Då når du enkelt bokningen direkt från startsidan och behöver inte söka upp det på nytt.
  4. När du kommit in på Kupolens sida ser du alla våra pass. 
  5. Välj det pass du är intresserad av och klicka ”Boka”, välj sedan tid och datum för ditt pass och klicka sedan ”Boka”.

 

När du bokat passet får du en bekräftelse via mejl. 
Du kan även se och avboka dina pass i appen under fliken ” Bokningar”. Om du klickar på de pass du exempelvis vill avboka så kan du avboka passet helt eller ändra tid för bokningen.

Om du har frågor eller funderingar kan du alltid kontakta oss på info@kupolen.se så hjälper vi dig! 🙂 

Fler Nyheter