Ett Komplett Gymkort

Där allt ingår

Hos oss finns allt från avancerade träningsmaskiner till medicinska hjälpmedel, anpassat för alla åldrar och träningsnivåer.

Vårt träningskort ger dig full tillgång till gymmet, inklusive omklädningsrum med dusch och skåp, samt fri WiFi. Med öppettider från 05.00 till 23.00 dagligen, kan du träna när det passar dig. Dessutom erbjuder vi detta kompletta gymupplevelse till ett mycket förmånligt pris, där allt ingår.

Det här erbjuder vi

Autogiro Träningskort

Vårt vanligaste träningskort.
Teckna ditt kort på autogiro och slipp bekymra dig över att förnya ditt kort. Vi har ingen bindningstid, bara två månaders uppsägningstid. 

Orolig för ditt friskvårdsbidrag? Inga problem – kontakta oss och få ditt kvitto utskrivet och lämna till din arbetsgivare.

student / pensionär

209kr / mån

ordinarie

279kr / mån

Kontant Träningskort

Passar inte autogiro dig kan du alltid betala hela ditt träningskort på en gång, vi tar emot både betalkort och kontanter. När ditt träningskort gått ut behöver du själv teckna ett nytt för att kunna fortsätta träna.

Nyttja ditt friskvårdsbidrag? Inga problem! Spara kvittot du får när du tecknar kortet och lämna till din arbetsgivare.

student / pensionär

785kr

3 månader

1 415kr

6 månader

2 510kr

12 månader

ordinarie

1 040kr

3 månader

1 845kr

6 månader

3 350kr

12 månader

Vi har inga startavgifter för ditt träningskort.
Du betalar endast en deposition för din inpasseringstagg på 100kr, den återbetalas vid återlämning.

Alla gruppträningar ingår

Vi har ett brett urval av gruppass som passar alla oavsett kunskapsnivå

Hur tecknar jag kort?

Du kan alltid fylla i vårt formulär för att ansöka om medlemskap. Tänk på att din ansökan är inte godkänd förens du besökt receptionen och hämtat ut din tagg.

Du som är mellan 15-18 år behöver målsmans godkännande för att teckna träningskort. Godkännande av målsman behöver göras på plats eller via blankett som hämtas i receptionen. 

Våra avtalsregler

Vanliga frågor

Om du tecknar ditt träningskort via autogiro betyder det at vi gör en koppling mot din bank för att automatiskt dra pengar för ditt träningskort varje månad. 

Betalningen sker i förskott vilket innebär exempelvis att om vi drar pengar från ditt konto November månad så gäller det träningstiden för December månad. Vi drar pengar 27:e varje månad, om den 27:e infaller en helg så görs dragningen istället 

Om du pga sjukdom eller skada inte kan använda ditt träningskort behöver du kontakta oss.

Tänk på att det är viktigt att du kontaktar oss NÄR du blir sjuk och inte i efterhand. Vi kan tyvärr inte göra något åt tiden som redan har gått. Det är också viktigt att du meddelar oss anledningen.

Ja, du kan pausa ditt träningskort
Du har rätt att pausa ditt kort i 2 månader under en 12 månaders period. För att vi ska kunna hantera din pausning behöver du meddela oss minst 3v i förväg. Din pausning behöver vara minst 1 månad och högst 2 månader.

Vi har åldersgräns 15 år på gymmet. Om du är mellan 15-18 år behöver du målsmans godkännande för att teckna träningskort.

Vi vill poängtera att anledningen till att man ibland stöter på yngre medtränare i gynmet beror på att dem tränar under fysioterapeuts uppsikt. Våra fysioterapeuter nyttjar gymmet som en del av behandlingsplanen.

Tyvärr erbjuder vi inte längre möjligheten att teckna familjekort. Istället väljer vi att erbjuda ett väldigt lågt och förmånligt pris på våra träningskort.

Vi erbjuder möjlighet att köpa kortare perioder om vi har möjlighet. Kontakta oss så undersöker vi möjligheten.

Om du har ett träningskort på autogiro har du 2 månaders uppsägning på ditt kort. Du kontaktar receptionen antingen via mejl info@kupolen.se eller telefon 0435 108 90 så hjälper dem dig.

Tänk på att din uppsägning gäller kommande två månader från den månad du säger upp ditt kort. Det innebär att säger du upp ditt träningskort i November så gäller ditt träningskort December & Januari också. Du kan givetvis träna under hela uppsägningsperioden.

Om du har ett kontant träningskort, det vill säga ett kort där du köpt hela perioden direkt så kan du inte säga upp ditt kort. Vi tillåter i vissa fall överlåtelse av kvarvarande period, kontakta oss så ser vi över möjligheten till detta.

Vi erbjuder köp via Epassi.
Du väljer Kupolen Friskvårdscenter i appen/på hemsidan och väljer sedan hur mycket du vill nyttja. I de fall där du fattas friskvårdspengar kan du behöva lägga till kvarvarande belopp i kassan. Du kan avvakta med att genomföra ditt köp tills du är på Kupolen så hjälper vår personal dig gärna. 

Alla personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR. Du kan läsa mer om detta i vår integritetspolicy HÄR.

Kupolen motverkar all form av doping. Medlem är skyldig att vid muntlig eller skriftlig begäran från Kupolens personal medverka vid dopingkontroll genom lämnande av urin- eller blodprov på det sätt som föreskrivs av Kupolens personal. En vägran att medverka vid dopingkontroll kan leda till omedelbar avstängning i enlighet med vad som anges ovan.

Öppenhet och dialog är kärnan i vår verksamhet. Vi välkomnar feedback och förslag från våra medlemmar, och är alltid redo att lyssna och reagera på deras behov. Genom att respektera vår ställning mot doping och aktivt bidra till en positiv och hälsosam träningsmiljö, kan våra medlemmar känna sig trygga och säkra när de strävar efter sina personliga träningsmål.