Gruppträning

Gruppträning erbjuder både gemenskap och motivation, vilket gör det till en effektiv träningsform. Att träna tillsammans med andra ger en känsla av samhörighet och uppmuntrar till en hälsosam tävlingsanda. Denna dynamik hjälper dig att pressa dig själv hårdare, inspirerad av gruppmedlemmarnas energi och framsteg.

En kvalificerad instruktör garanterar att övningarna utförs korrekt och bidrar till att hålla passen både säkra och engagerande. I slutändan ger gruppträning en unik kombination av fysisk träning och psykologisk uppmuntran, vilket leder till märkbara förbättringar i både styrka och uthållighet.

Ett träningspass anpassat efter seniorer där vi tränar bland annat balans, kondition, koordination och styrka. Passet är upplagt som cirkelträning i intervallform där du använder både redskap och din egen kroppsvikt i träningen.

Passet hålls:
Måndagar 08.50 & 10.00
Torsdagar 08.50 & 10.00

Detta är ett crossfit inspirerat pass för hela kroppen. Du bokar dig antingen på roddmaskin eller stakmaskin, maskinen du väljer blir sedan grunden i passet med inslag av andra styrkeövningar.

Passet hålls:
Måndagar 17.00

Ett härligt spinningpass där vi hinner bygga upp mjölksyran rejält.  Är det första gången du provar spinning får du gärna komma lite tidigare för att få hjälp att ställa in cykeln.

Passet hålls:
Måndagar 18.00
Tisdagar 17.00
Torsdagar 18.30

Kortare och lugnare träningspass för bålen. Här fokuserar vi på musklerna kring bålen så som mage, rygg, höft och säte. Ett Perfekt pass för dig som behöver stärka upp detta område.

Passet hålls:
Tisdagar 17.40

En perfekt kombination av styrka och högintensiv konditionsträning. Vi kommer arbeta mycket med skivstänger och vikter. Även andra träningsformer kommer förekomma, vi arbetar i tabata intervaller där vi ger allt vi har.

Passet hålls:
Tisdagar 18.15

Detta är ett pass för dig som vill träna hela hela kroppen där fokus är på styrka. Vi arbetar både med kroppsvikt och med redskap i intervallform.

Passet hålls:
Onsdagar 17.30

På detta passet arbetar vi i intervallform med pulshöjande övningar för hela kroppen.

Passet hålls:
Onsdagar 18.30

Vill du få träningen gjord innan jobbet är detta ett pass för dig. Vi kör en genomkörare för hela kroppen i en klassisk cirkelträning tidigt på morgonen. Starta dagen på absolut bästa sättet och slipp tänka på träningen efter jobbet.

Passet hålls:
Torsdagar 06.15

Detta är ett pass för dig som vill träna hela kroppen med både styrka och konditionsträning. Vi arbetar både med kroppsvikt och redskap i intervallform.

Passet hålls:
Torsdagar 17.30

Här har vi ett spinningpass som passar alla. Mellan varje låt håller vi en kortare paus. Vill du så finns det möjlighet att dra på ordentligt under låtarna men du kan även köra efter ett lugnare tempo. Är det första gången du provar spinning får du gärna komma lite tidigare för att få hjälp att ställa in cykeln.

Passet hålls:
Fredagar 09.00

Detta är en fristående kurs som betalas separat från ditt träningskort.

Kursen går Söndagar 09.30 – 10.30

För närvarande har vi ingen Yogakurs igång. Du får gärna mejla ditt intresse på info@kupolen.se så meddelar vi dig när det är dags för en ny kurs.

Våra instruktörer

Emma Johansson

Wiktoria Kowalska

Diana Jensen

Helena Ebbedotter

Pia Hjälte

Boka gruppass

Boka ditt pass via vår gruppbokning här nedan. För att kunna boka pass behöver du ha ett aktivt träningskort hos oss och fått en personlig inloggning. 

Reservplatser
Är passet du är intresserad av fullt kan du ställa dig i kö, det vill säga som reserv. Om någon bokar av blir du därefter erbjuden platsen på passet. Du meddelas via e-post så det kan vara bra att hålla lite koll i din inkorg. 

Jag har inget inlogg?
Om du inte har inlogg så mejlar du info@kupolen.se.

Avbokningsregler
Du kan avboka ditt pass fram till 2 timmar innan det börjar. Om du behöver avboka senare än så behöver du höra av dig till receptionen. Meddelar du INTE din avbokning och inte dyker upp antecknas detta och vid upprepade tillfällen kan vi vidta åtgärder. 

Använd vår app

Nu har vi en mobilapp för att ni enklare ska kunna boka era pass online!
Såhär gör du för att använda appen:

  1. Klicka på rätt länk här beroende på om du har iPhone eller Android.
  2. Ladda hem appen och öppna den. 
  3. Logga in med dina användaruppgifter som du fått med ditt träningskort
  4. Sök upp ”Kupolen Friskvårdscenter” och klicka in dig.
  5. Markera som favorit med hjärtat högst upp till höger för att alltid hitta enkelt.
  6. Boka dina pass och hantera bokningar i appen!

 

Hör av dig till oss i receptionen om du har några bekymmer så hjälper vi dig!