Träna på Kupolen i Klippan

Hela Sommaren

För Endast 250 kr

Gäller t.o.m 31/8 2024

Komplett gymkort

Till lågt pris

Just nu kan du träna hos oss fram till den 31/8 2024 för endast 250 kr. Ta chansen att prova vårt moderna gym och våra inspirerande gruppträningar under sommaren.

Kupolen är centralt beläget på Bruksgatan 5 i Klippan. Vårt ljusa och fräscha gym erbjuder ett brett utbud av både avancerade maskiner och fria vikter. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren atlet har vi något för dig.

Som medlem hos oss får du fri tillgång till alla våra gruppträningspass. Vi erbjuder en stor variation av gruppträningar, ledda av engagerade och motiverande instruktörer som hjälper dig att nå dina träningsmål.

Ta steget mot en aktivare sommar – boka ditt kort dig idag och träna hos oss för endast 250 kr hela sommaren!

Passar alla oavsett nivå

Gruppträning

Som medlem på Kupolen får du tillgång till hela vårt utbud av gruppträningar, designade för dig som uppskattar att träna tillsammans med andra. Våra engagerade instruktörer motiverar och hjälper dig att maximera din träning.

Vi erbjuder pass som passar alla nivåer, oavsett din erfarenhet. Vid tecknande av medlemskap får du tillgång till vår mobilapp, där du smidigt kan hantera alla dina bokningar.

Ta del av vårt

Sommarerbjudande

Kom in till vår reception – Bruksgatan 5, Klippan – och ange att du vill nyttja sommarerbjudandet.
Du kan också fylla i formuläret nedan så förbereder vi ditt träningskort. När du fyllt i formuläret kommer du få en bekräftelse på när ditt kort finns redo att hämtas ut i receptionen. 

Ditt träningskort kostar 250kr och gäller fram till 31/8. Önskar du fortsätta blir du erbjuden möjlighet att förlänga ditt träningskort under Augusti månad. 

Tänk på att din ansökan är inte godkänd förens du besökt receptionen och hämtat ut din tagg.

Du som är mellan 15-18 år behöver målsmans godkännande för att teckna träningskort. Godkännande av målsman behöver göras på plats eller via blankett som hämtas i receptionen.

ERBJUDANDET GÄLLER ENDAST NYA KUNDER. 

Våra ReglerDu kan lämna dina autogirouppgifter redan nu
Vi kommer då meddela dig innan den 15:e augusti för att stämma av om du vill fortsätta träna. Hör vi inget från dig kommer ditt träningskort löpa vidare på vårt autogiroavtal utan bindningstid.